duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alex și Paul au avut ideea perfectă! Stai în fața calculatorului și totul îți iese… perfect

  de Lucian Dănilă | 26 octombrie 2017, 12:34 PM | Advertorial | Regional

  0

  Alex și Paul sunt doi tineri care au avut o idee extraordinară. Nu, nu sunt din Arad, sunt de la 50 de kilometri distanță de Arad, mai precis din Timișoara. Locația însă, nici nu contează, atât timp cât cei doi fac totul de pe… laptop.

  Nu a fost o ideea venită spontan. Nu s-a întâmplat precum cu mărul lui Newton. Dimpotrivă. Cei doi tineri și-au pus mintea la contribuție, au făcut planuri, au pierdut multe nopți, totul pentru ca lucrurile să iasă perfect.

  Alex și Paul îți arată un nou mod de a-ți organiza evenimentul special, așa cum am spus, din fața laptopului. Ei au descoperit un mod prin care fac munca mai ușoară fiecăruia dintre noi atunci când intenționăm să organizăm o petrecere, fie că vorbim despre nuntă, despre ziua celui mai bun prieten, despre petrecerea burlacilor, aniversare în familie, a părinților, balul de absolvire sau altele. Toate acestea le poți organiza acum într-un singur loc, din fața calculatorului.

  Cei doi tineri au dezvoltat Fiestador, singura platformă din România unde poți găsi toate serviciile de care ai nevoie atunci când planifici un eveniment.

  Ai nevoie doar de un singur lucru, foarte accesibil tuturor: accesul la internet!

  Pe site-ul fiestador.ro vei găsi o mulțime de categorii ajutătoare, care, pe baza unor filtre pe care le bifezi pentru a-ți face căutarea mai ușoară, îți vor oferi doar rezultatele care te interesează. Începând cu săli de evenimente, catering, torturi, foto-video, flori și decorațiuni, candy bar&, muzică live, DJ&MC, efecte speciale, artificii și lampioane, invitații, momente artistice, rochii de mireasă, costume miri, costume de botez pentru copii, sau oferte pentru luna de miere, până la ursitoare sau mărturii de nuntă. Pe platforma Fiestador vei găsi toți furnizorii de servicii din domeniile care te interesează, la un loc.

  Mai mult, dincolo de servicii, poți să îți faci și o idee a costurilor, totul din fața calculatorului.

  În afară de toate acestea, dacă nunta este evenimentul pe care trebuie să-l organizezi, ai opțiunea de a-ți personaliza invitațiile gratuit, după modelul unor template-uri existente pe site. Adaugi informațiile despre locație, dată, numele persoanelor și nașilor și ai obținut un serviciu gratuit, eliminându-l de pe lista ta, probabil deja foarte încărcată.

  Dacă dorești să îți creezi o perspectivă despre ce înseamnă acest nou serviciu pe piața din România,  și cum îți va ușura tot acest proces al organizării, poți descărca gratuit un PDF cu informații consistente despre „Cum să organizezi un eveniment perfect”.

  Economisești timp și energie în tot acest proces care are toate șansele să devină cel mai revoluționar mod de a organiza evenimente.

  Alex și Paul s-au gândit la toate. Cei doi tineri au conceput și o modalitate (inevitabilă) de colaborare cu furnizorii de servicii. Oricine are o afacere în domeniile menționate mai sus poate deveni colaborator. Iar dacă există vreun serviciu pe care îl poți oferi și nu se află între categoriile existente pe platformă, poate fi adăugat cu ușurință.

  Oricine intră pe pagina Fiestador poate să afle informații în calitate de viitor partener/colaborator sau de simplu client al platformei, interesat să afle detalii despre servicii și furnizori.

  Dacă ai nelămuriri, ai la dispoziție marketing managerul Fiestador.

  (P)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.