marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident urât pe strada Frumoasei! Trebuie să moară cineva ca să fie montate semne de circulație? (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 2 aprilie 2015, 11:09 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Am semnalat de mai multe ori pe acest portal faptul că în cartierul arădean Sânicolaul Mic este nevoie fie de montarea semnelor de circulație, fie de demontarea celor existente! Nimeni de la Primărie sau Poliția Rutieră nu pare a fi foarte interesat de acest lucru deși accidentele apar lună de lună.

  Un nou accident s-a produs joi seara la intersecția străzilor Frumoasei cu Pescăruș, acolo unde în ultimii trei ani au avut loc cel puțin șase asemenea incidente auto de care știm noi. Alexandru Obrad, un tânăr care locuiește chiar pe strada Pescăruș aflat la volanul unui Volkswagen Golf V, a fost lovit de o alt alt autoturism care nu a acordat prioritate.

  Alexandru circula pe strada Pescăruș, stradă pe care fiecare intersecție este semnalizată cu semnul „drum cu prioritate”. De pe strada Frumoasei venea autoturismul Chevrolet Aveo, șoferul acestuia neacordând prioritate. De notat că strada Frumoasei, ca și celelalte paralele cu aceasta, nu este semnalizată decât cu semnul „trecere de pietoni”, iar semnul de „cedează trecerea” apare doar vopsit pe șosea!

  Ce scrie Alex, victima accidentului, pe pagina sa de facebook?

  „Am tras azi o sperietură zdravănă! Golfulețul meu e zob… Am fost lovit pe un drum cu prioritate de un bărbat care nu a oprit la cedează trecerea pentru ca nu a observat semnul care e doar inscripționat pe asfalt! În urma nenumăratelor accidente petrecute în acel loc, autoritățile nu au fost în stare să monteze un amărât de semn de tablă, care azi ar fi putut valora cât două vieți: a mea și a fratelui meu… Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem teferi!”, scrie Alex pe contul său de facebook, unde a postat și fotografiile.

  Accidentul putea avea urmări mai grave, mașina lui Alex Obrad oprindu-se în pereții unei case din intersecție. Putea fi și vreun pieton prin zonă…

  Chiar este nevoie să moară cineva ca autoritățile să se trezească?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.