vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Hagi: „UTA nu dă randament din cauza terenului, e un dezavantaj pentru ea”

  de Lucian Dănilă | 25 februarie 2023, 10:46 AM | Sport

  0

  Gică Hagi, antrenorul și patronul echipei Farul Constanța, și-a condus echipa spre victorie în meciul de aseară de pe arena „Francisc Neuman”. Farul a câștigat la limită, 1-0, prin reușita lui Mazilu din minutul 60.

  Hagi a vorbit frumos despre UTA, dar crede că principala cauză a rezultatelor din acest campionat este suprafața de joc foarte proastă de pe „Francisc Neuman”.

  UTA are un lot bun, doar că nu dă un randament cum trebuie din cauza terenului. E un dezavantaj pentru ea acest teren, căci lotul e bun, echilibrat, cu talent, îmi plac mulți dintre jucătorii de la UTA. Pe un teren mai bun lucrurile ar sta altfel. Oricum, de când s-a întors Gyuszi, lucrurile stau mai bine, echipa se va lupta pentru salvare și are capacitatea de a reuși, cu siguranță o va face”, spune Hagi.

  Întrebat despre ce îi lipsește Farului pentru a avea un public precum cel de la Arad, Hagi a continuat: „Nouă ne lipsește stadionul, ca și Aradului înainte. Trebuie să ne întoarcem la ani ’70-’80-’90, când stadioanele erau pline și în fiecare județ era o echipă iubită. Fiecare echipă avea fundași, mijlocași, 9-ari foarte buni și decari, care erau idoli în orașele respective. Acum creștem ușor-ușor, odată cu venirea acestor echipe cu suporteri, tradiție și nume. E clar, și la Constanța avem nevoie de un stadion nou”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.