Gheorghe Falcă, la Timișoara: „Am trecut prin 11 operații din cauza cancerului. Sănătos… aș intra în cursa pentru Primăria Timișoara”

  de Special Arad | 7 August 2021, 12:16 PM | Politikos | Regional | Topic special

  3

  Prezent la alegerile pentru președinția PNL Timiș, astăzi, la Timișoara, europarlamentarul Gheorghe Falcă, lider al filialei arădene „galbene”, a avut o declarație care a stârnit rumoare în rândul alegătorilor din județul vecin. Iată ce a spus fostul primar al Aradului, o declarație preluată de jurnaliștii de la Pressalert: „Este inadmisibil să avem colegi care înjură guvernarea mai abitir ca PSD. Avem persoane competente din Timiș care ar putea ocupa un portofoliu de ministru și sper ca vom avea în curând. Dacă aș fi sănătos, aș intra în cursa pentru Primăria Timișoara”.

  Acesta a menționat că a trecut prin 11 operații din cauza cancerului și îndeamnă oamenii să se vaccineze anti-COVID.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.