Gheorghe Falcă, la semnarea PNRR: „urmează implementarea reformelor și investițiile”

  de - | 28 septembrie 2021, 12:23 PM | Comunicate contra cost

  0

  Europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a fost prezent la evenimentul în care a fost anunțată aprobarea Planului Național de Redresare și Reziliență pentru România.

  „Sunt onorat de invitația primului ministru Florin Cîțu de a participa la acest eveniment așteptat de România, alături de președintele României Klaus Iohannis, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, oficialități europene și lideri politici din țară.  Am lucrat la PNRR ca europarlamentar și consider că este un succes pentru țara noastră. Urmează acum implementarea reformelor și investițiile, depinde de noi să le realizăm pentru a produce schimbările pe care le așteaptă toți românii: digitalizare, investiții în mediu, educație și sănătate”, a declarat Gheorghe Falcă.

  Prin PNRR, România va primi 29,2 miliarde de euro, 14,2 miliarde de euro sub formă de granturi și 15 miliarde de euro sub formă de împrumuturi. Până la sfârșitul anului țara noastră va primi prima tranșă de bani, 3,8 miliarde de euro. Prin investițiile cuprinse în planul de redresare, se estimează o creștere a Produsului Intern Brut de aproximativ 2,9% până în 2026.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.