duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Maria Grapini și Claudiu Manda sunt cu mult înaintea lui Gheorghe Falcă pe lista „comasată” pentru alegerile europarlamentare. Președintele PNL Arad este doar pe locul 19…

  de Alin Olteanu | 26 februarie 2024, 7:20 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  7

  Numele invocate de presa centrală nu au fost stabilite în mod oficial, însă sunt analizate și discutate ca posibile variante de PSD și PNL, scriu jurnaliștii de la Știrile Pro TV.

  Lista comună de candidați pentru europarlamentare este deschisă de un independent, care ar putea fi Ramona Chiriac – șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România. Ea a mai fost ofertată în trecut de PSD și a refuzat, însă sursele politice spun că de această dată ar putea accepta, deoarece este vorba despre o alianță la care participă și PNL.

  Pentru poziția „independentului” au mai fost invocate și numele: Cristina Bâtlan, fondatorul Musette, canotoarea Elisabeta Lipă, precum și al Oanei Gheorghiu, membră fondatoare a Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”.

  Lista numelor vehiculate pentru a fi candidați susținuți de PSD-PNL la alegerile europarlamentare din iunie 2024, potrivit surselor citate:

  1. Independent

  2. Mihai Tudose PSD

  3. Rareș Bogdan PNL

  4. Claudiu Manda PSD

  5. Dan Motreanu PNL

  6. Victor Negrescu PSD

  7. (o femeie) PNL

  8. Vasile Dîncu PSD

  9. Sigfried Mureșan PNL

  10. Maria Grapini PUSL (susținut de PSD)

  11. (o femeie) PNL

  12. Alexandru Rafila PSD

  13. Daniel Buda PNL

  14. Simona Bucura PSD

  15. Dragoș Benea PSD

  16. Vasile Blaga PNL

  17. Titus Corlățean PSD

  18. Gheorghe Cârciu PSD

  19. Gheorghe Falcă PNL

  Alegerile europarlamentare și locale vor fi comasate și se desfășoară pe 9 iunie. PSD și PNL vor candida pe liste comune la aceste alegeri.

  Citește și: Curtea de Conturi a constatat 4 abateri „cu consecințe semnificative” în urma auditului la Consiliul Județean, pentru anul 2022

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Orice om cu un dram de judecata trebuie sa stie ca un lucru sau stare poate avea si final.Asa este speram si cu falca,dar sa nu-i plangem de mila,desi afirmative sufera medical,el a adunat prin manevrele sale cat pentru urmasii sai sa aiba existenta fara griji. In schimb,el se va gasi la grupul cu aradeni uitati,alaturi de alti asa zisi liberali.

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.