sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Gheorghe Falcă – declarat incompatibil de ANI! În plus, trebuie să-și justifice (și) averea

  de Special Arad | 1 aprilie 2015, 8:57 AM | Pamflet | Topic special

  11

  Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, știa doar „pe surse” că averea sa este în verificare la ANI… până acum. Astăzi, 1 aprilie, a aflat oficial. Conform dosarului monitorizat de Agenția Națională de Integritate, Falcă nu poate să justifice mai bine de 1 milion de euro din averea sa – experții calculând această discrepanță între declarațiile de avere și averea propriu-zisă numai într-o singură speță.
  Astfel, Falcă a fost declarat  și incompatibil de ANI și așteaptă mersul firesc al dosarului întocmit de inspectori…

  Știre în curs de actualizare….

  UPDATE: Această știre a fost valabilă doar ieri, 1 aprilie 2015…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. gura targului vorbeste ca ar exista un dosar mare pe la Timisoara cu acte doveditoare ca intre o primarie si o firma de proiectare sau derulat contracte de 54 000 000 euroi,acte care au semnatura primarului pe de-o parte si semnatura soatei pe cealalalta parte,oare aici nu e incompatibilitate sau chiar mai mult?…o fi adevarat?..adevarul e ca vorbele din targ sunt mai dinainte de ziua pacalelilor

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.