sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Compania Emirates Airlines a încercat – și a reușit – să-și păcălească clienții de 1 Aprilie

  de - | 1 aprilie 2017, 6:41 PM | Internaţional

  0

  Chiar la miezul nopții – după ora din Dubai – compania Emirates a postat pe contul oficial de Facebook care sunt planurile de extindere și dezvoltare pentru următoarea perioadă. Astfel, Emirates a „desenat” cum va arăta cel mai mare avion comercial EK: cu 3 etaje, va include o piscină, săli de jocuri, un parc (!) și o sală de gym, scrie cumajungistewardesa.ro.

  Postarea celor 3 fotografii demonstrative a adunat peste 50.000 de distribuiri și 120.000 de like-uri în doar câteva ore. Nici nu e de mirare, mai ales că Emirates i-a obișnuit pe toți clienții săi ca un deschizător de drumuri și care încearcă, mereu, să fie cea mai bună în domeniu.

  E lesne de înțeles totuși că a fost doar o păcăleală de 1 Aprilie, pe care, din fericire, internauții au gustat-o din plin. Nici măcar marea companie din Dubai nu ar putea face un avion cu… piscină! Imaginați-vă cum ar arăta piscina în cazul turbulențelor! Iată, mai jos, cum arată fotografiile postate de Emirates și ce înseamnă o „păcăleală” reușită:

  emirates-1-april ek1april ek1-april

  Emirates unveils plans for the world’s largest commercial aircraft. The triple-decker APR001 includes a swimming pool, games room, gym and park.

  Posted by Emirates on Friday, March 31, 2017

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.