sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gesturi mici, dar care fac diferența. Polițiștii le-au făcut cadouri unor familii nevoiașe din Arad și Galșa

  de Special Arad | 5 decembrie 2021, 11:50 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  În luna cu cele mai frumoase sărbători din an, polițiștii arădeni au adăugat două atribuții pe lângă cele specificate de fișa postului: ajutor al lui Moș Nicolae și Moș Crăciun.

  Luându-și în rolul în serios, în ajun de Sf. Nicolae, două familii încercate de lipsuri și griji, din Arad și Galșa, au primit vizita colegilor noștri, care au venit încărcați cu daruri.

  Copilașii și părinții au răsplătit gestul polițiștilor cu cel mai sincer și frumos zâmbet, care a luminat sufletele tuturor.

  Un gest mic pentru noi a adus atâta bucurie încât, în perioada care urmează, aceste activități vor continua. Donațiile polițiștilor arădeni vor contribui la masa de sărbători a mai multor familii nevoiașe din județ„, spun reprezentanții IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.