George Lucas despre Star Wars 7: „Mda, interesant”

  de Special Arad | 21 ianuarie 2015, 12:29 PM | Film

  0

  Părintele seriei „Războiul stelelor” a declarat în luna decembrie a anului trecut că nu intenționează să vizioneze trailerul noului film Star Wars: „The Force Awakens”, deoarece voia să vadă mai degrabă întreaga peliculă.

  Regizorul de 70 de ani a mărturisit sâmbăta trecută pentru PageSix.com că s-a uitat, totuși, la cel mai nou sequel, dar neapărat la cinematograf, căci el nu vizionează filme pe calculator. Când reporterul l-a întrebat ce părere are despre avanpremieră și despre noul film, Lucas spunea: „Mda, interesant.”

  Regizorul celui de-al șaptelea episod din seria Star Wars este J.J. Abrams, cel care regizează inclusiv noile filme din seria „Star Trek”.

  Pe 30 octombrie 2012, grupul Disney a anunţat că a căzut la un acord cu George Lucas și a achiziţionat drepturile cinematografice asupra francizei Star Wars, pentru o sumă care depăşea 4 miliarde de dolari.

  Acţiunea din noul lungmetraj, în care actorii din distribuţia primelor filme din franciza Star Wars – Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill – îşi vor relua rolurile originale, se va petrece la 30 de ani după evenimentele relatate în filmul din 1983 “Întoarcerea lui Jedi: Ediţie Specială”.

  Ție ce impresie îți lasă trailerul? (votează mai jos!)

  Sondaj: Ce așteptări ai de la noul film Star Wars, după vizionarea trailer-ului?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.