Genial! Are 15 ani, a luat BAC-ul cu aproape 10 și a plecat direct la Olimpiada Internațională de Matematică

  de Special Arad | 11 iulie 2015, 10:00 AM | Educaţie

  0

  Un tânăr de numai 15 ani din Galaţi a susţinut Bacalaureatul şi apoi a plecat la Olimpiada Internaţională de Matematică (IMO).

  Andrei Bogdan Puiu a obţinut media 9,50 la Bacalaureat 2015 şi a fost deja acceptat la două universităţi de prestigiu din Marea Britanie, Cambridge şi Imperial College London, scrie viata-libera.ro.

  Tânărul a intrat în clasa I la numai 4 ani. Andrei nu a avut timp să aştepte rezultatele la BACALAUREAT 2015. Pe 7 iulie, la ora când se afişau listele cu notele înainte de contestaţii, el era deja în drum spre Thailanda, pentru a participa la Olimpiada Internaţională de Matematică (IMO).

  Sursa: Digi24.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.