sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Geanina Pistru este noul director adjunct al Companiei de Apă

  de Raluca Medeleanu | 23 ianuarie 2021, 2:58 PM | Administraţie

  7

  Geanina Pistru, prim-vicepreședinte național la Organizația de femei a PNL, este cea care ocupă funcția de director adjunct al Companiei de Apă din Arad.

  După decesul neașteptat al lui Gheorghe Bănățean, director adjunct Vasile Borha a preluat funcția de conducere, iar Geanina Pistru ocupă funcția pe care acesta a lăsat-o disponibilă.

  Nu este prima dată când Geanina Pistru „calcă” pe la Compania de Apă. În aprilie 2017 a ocupat postul de consilier al directorului general de atunci al Companiei de Apă, Gheorghe Bănățean, post pe care a rămas timp de aproximativ doi ani și jumătate, după care a demisionat în septembrie 2019. Pe atunci, zvonurile erau că demisia avea de a face cu mutarea pe un post similar, la Consiliul Județean: consilier în cabinetul președintelui Iustin Cionca.

  Am contactat-o telefonic pentru a afla care este modalitatea prin care a fost numită acum director adjunct la Compania de Apă, dacă a fost o detașare sau prin concurs, întrucât pe site-ul Companiei de Apă nu figurează informații, iar aceasta ne-a declarat că ocupă postul deja de o săptămână, prin concurs. De asemenea, a ținut să dezmintă zvonurile despre angajarea ei la Consiliul Județean.

  „Nu am fost niciodată angajată nici la Primărie, nici la Consiliul Județean. Ultima angajare a fost în domeniul privat. Că am fost în permanență în anturajul diverselor persoane, e una… Că se spune că am fost consiliera lui Falcă… dar nu am fost niciodată angajată nici la Primărie, nici la Consiliul Județean. Deci nu am venit aici prin detașare, am dat concurs, am făcut tot ce trebuie făcut pentru acest post”, ne-a spus Geanina Pistru, specificând că va avea ca responsabilitate activități manageriale și executive, dar nu și tehnice.

  Citește și:

  • Geanina Pistru a demisionat de la Compania de Apă și intră val-vârtej peste Bîlcea și Cionca, la Consiliul Județean Arad. Și nu merge cu mâna goală, ci cu „primadona” din dotare! 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Of, saracul Caragiale…
   Cum se straduie pnl sa ingroape definitiv sperantele romanilor ca se va schimba ceva in Romania.
   Speranta ramane doar in migratie.
   USR, ce faceti, dormiti sau ati fost si voi cumparati cu niste posturi in diferite consilii de administratie ?

   +22 voturi
   +1
   -1
  2. Ceva nu pricep. O dată ce ţi-ai dat demisia din varii motive, acum vii şi te angajezi în acelaşi loc ? O dată ce ai scuipat acum vii şi lingi de jos ? Cine îi permite acest lucru ! Şi o întrebare pentru Giani: ce înseamnă să fii în „anturajul” celor de la Primărie sau Consiliul Judeţean ? Poţi să ne detaliezi cât de cât ? Peste 15 – 20 ani vei mai putea să fii în anturajul celo de la putere sau vei munci cuminte la Apă – Canal ? De prietena Boghicevici ne poţi spune ceva ?

   +19 voturi
   +1
   -1
  3. In era Pistru care va urma o sa fie o adevarata revolutie la Compania de Apa plina de sefi numiti politic. Revitalizarea a tot ceea ce tine de aceasta regie, a infrastructurii orasului din subteran, o apa mai buna. Ce mai manager de top avem acum. Numai surprize vor fi cu Pistru la butoane. textul normal, e un pamflet. Mafia locala da lectii adevaratilor mafioti. Fara jena, fara remuscari. Rusine mai mare nu poate exista pentru aradeni. Nu doar acolo sunt pusi incompetenti, care n-au facut mai nimic pe unde au trecut, ci si in alte posturi. O cloaca mizerabila. ce ati votat asta primiti. Somn usor Arad 🙁 !

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.