Geanina Pistru este la „cuțite” cu city-managerul Macra din cauza CTP… Baftă să ai, Claudia!

  de O. Peniță | 11 octombrie 2016, 11:01 AM | Culise

  4

  Ancheta declanșată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, la Compania de Transport Public Arad, nu a rămas – așa cum e și normal – fără urmări în sensul unei reacții a Primăriei Arad. Mai bine zis o reacție a city-managerului Claudia Macra. Aceasta, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație al CTP a convocat săptămâna trecută o ședință fulger în care a cerut explicații cu privire la dezvăluirile apărute în presă. De decis nu s-a decis nimic concret, lăsându-se cu „promisiuni” că în cazul în care se confirmă anumite aspecte (și se confirmă, doamnă Macra, vă spunem noi!) conducerea va fi destituită.

  Spre exemplu, directoarea Birău a susținut în CA că licitația pentru spațiu a fost anulată în aceeași zi, adică 19 septembrie, pe motiv că omul de faceri care a câștigat nu a prezentat ceva acte. Ei bine, doamnă city-manager, vă putem pune la dispoziție o înregistrare AUDIO care demonstrează clar că în 26 septembrie, atunci când am cerut explicații CTP-ului, câștigătorul era decis cu acte în regulă și că, ne preciza directoarea, și-au dat seama de „greșeală” ( noi opinăm că e vorba de un aranjament murdar…) abia când i-am întrebat noi pe îndelete despre procedură. Și îi mai sugerăm ceva doamnei Macra  – despre care am aflat că a fost foarte decisă și hotărâtă în CA, pentru a face lumină, și de aceea o și apreciem! – să verifice printre angajații CTP dacă în ziua licitației câștigătorul nu a fost la doamna director Birău în.. birou, însoțit de un jurnalist.

  În fine… și dacă tot suntem la capitolul „sugestii și… îndrumări” pentru city managerul Macra. Doamna Claudia…

  1. Faceți puțină ordine, dacă se poate, înaintea procurorilor!

  2. Aveți grijă la spatele dumneavoastră! Că nu e Falcă acolo tot timpul, ci Geanina Pistru și știți cum e cu femeile… Nu au milă. Îi este foarte ciudă, doamnă Macra, la Geanina, că îi puteți strica toate „combinațiile” pe care le are cu societățile Primăriei Arad și de aceea umblă vorba prin târgul acesta mic care e Aradul că se laudă că vă „face”.

  3. Atenție și la Tipei… Micuțul acesta are antecedente: și-a bătut o dată nevasta… Așa că, știindu-l apropiat până la sânge întru stat la taifas, băut cafeaua, mâncat și.. la „Ema del Mar”, cu Geanina Pistru, vrea și el să vă „facă”. Că mai e mulți penticostali în Arad, așa că se poate negocia o eventuală înlocuire a dumneavoastră.

  4. Spuneți-i primarului tot (deși credem că știe) ca să nu aveți surprize…

  5. Încă o dată… atenție la Geani! Are proces cu ANI tocmai din cauza CTP și, cine știe, poate doamna Birău o să fie martor…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului priamrului

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.