marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marele maestru Gary Kasparov a acceptat invitația Politehnicii Timișoara. În 17 mai va onora „Tech Talks by UPT”, alături de experți de top AI

  de Special Arad | 23 martie 2024, 10:49 AM | Regional | Topic special

  0

  Universitatea Politehnica Timișoara îl anunță pe celebrul Gary Kasparov ca invitat emblematic la ediția din 2024 a evenimentului său, tot emblematic, Tech Talks by UPT, ce va avea loc în data de 17 mai 2024 la Cinema Timiș.

  Experți de top din industria AI, lideri de opinie și pionieri în domeniu vor urca pe scenă pentru o zi captivantă, aducând cu ei expertiză și perspective valoroase.
  Garry Kasparov (AI Human Rights) – Un nume legendar în lumea șahului și autor renumit, cunoscut pentru confruntările sale epice cu sisteme de AI precum Deep Blue al IBM, va analiza impactul progreselor fulminante din domeniul AI asupra vieții și libertăților fundamentale ale omului și va sublinia unui cadru etic în dezvoltarea și utilizarea acesteia.
  Sub tema „AI for Humanity”, evenimentul își propune să exploreze impactul inteligenței artificiale asupra societății și modul în care tehnologia poate fi folosită pentru a îmbunătăți viețile oamenilor. Recunoscută drept cea mai importantă conferință de tehnologie din țară organizată de o universitate, această ediție promite să ofere o platformă de excelență pentru explorarea celor mai noi tendințe și inovații în domeniul tehnologic.

  În aceeași sală cu Gary Kasparov…

  Andras Ferenczi (AI Banking) – Absolvent UPT și expert în inteligență artificială cu o vastă experiență în domeniul bancar, va discuta despre impactul AI asupra sectorului bancar și modul în care tehnologia poate fi folosită pentru a îmbunătăți serviciile și experiența clienților.

  Andreas Ekstrom (The Google Code) – Expert în tehnologia Google, va aduce o perspectivă unică asupra modului în care AI influențează dezvoltarea de software și codificarea, precum și implicarea acesteia în procesul de inovare tehnologică.

  Elias Bareinboim (Causal AI) – Profesor la Universitatea Columbia și director al Laboratorului de Inteligență Artificială Cauzală, va evidenția importanța înțelegerii relațiilor cauzale în dezvoltarea și implementarea sistemelor AI, cu accent pe impactul acestora asupra societății.

  George Roth (AI Automation) – AI Technology Evangelist la UiPath, lider global în automatizarea proceselor de afaceri (RPA) și AI, va vorbi despre cum tehnologia AI poate fi utilizată pentru a automatiza procesele de afaceri și pentru a eficientiza operațiunile.

  Corina Apachite (AI Automotive) – Un om de bază în inițiativele de inteligență artificială ale Continental AG, unde este implicată în integrarea AI în tehnologiile auto, va discuta despre progresele și provocările utilizării AI în industria auto și impactul acesteia asupra mobilității viitoare.

  Mihai Drăghici (Start-UP Mentorship) – CEO PayByFace, o companie specializată în soluții de plată biometrice securizate, bazate pe AI, va oferi o perspectivă asupra modului în care AI poate fi utilizată pentru a inova în sectorul de start-up-uri și pentru a susține dezvoltarea de afaceri inovatoare.

  Cornel Amariei (AI Start-UP) – CEO și cofondator al DotLumen, o companie care dezvoltă soluții tehnologice accesibile bazate pe AI pentru persoanele cu deficiențe de vedere, va evidenția modul în care AI poate fi utilizată pentru a aduce soluții inovatoare și accesibile în domenii esențiale.

  Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie la eveniment, intrați pe www.techtalks.upt.ro. Accesul la conferință este gratuit, însă locurile sunt limitate!

  Citește și: Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea tristă a stejarilor din inima Aradului

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.