Gara CFR Arad, „săltată” de polițiști aflați într-o amplă razie la nivel național

  de Raluca Medeleanu | 18 September 2019, 8:41 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Foto: IPJ Arad

  Acțiune de amploare a Poliției, la Gara CFR Arad. Razia face parte dintr-o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

  ”În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

  Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

  Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

  În activități sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne”, se arată în comunicatul Poliției Române.

  UPDATE

  La Arad, în această dimineață, peste 1.400 de polițiști au participat la o amplă acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Timp de 4 ore, polițiștii de la transporturi, rutieră și ordine publică au efectuat controale în 5 stații CFR, din municipiu și județ, anunță IPJ Arad.

  Au fost legitimate 138 de persoane, fiind controlate 65 de autoturisme. Polițiștii au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.310 lei, dintre care: – 62 conform O.U.G. 195/2002; – 3 conform Legii 61/1991; – 4 la alte acte normative.

  Au fost reținute 8 permise de conducere și un certificat de înmatriculare. Polițiștii au avut în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de comerț ambulant și descurajarea oricăror fapte ilegale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.