Furt în 30 de secunde la Școala de Șoferi As! Paguba: 1.600 de euro. Totul e filmat ziua în amiaza mare… (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 29 mai 2018, 4:55 PM | Știri Arad | Topic special

  14

  Totul s-a întâmplat foarte repede. Un tânăr a deschis ușa biroului de la Școala de Șoferi As: „nu vreți să cumpărați flori?” Doamnele, puțin nedumerite, nu doreau să își cumpere, iar bărbați nu erau în zonă pentru a le face un cadou…

  Au trecut aproximativ 15 secunde de la momentul în care tânărul apărea în cadrul camerei de luat vederi. Apoi a închis ușa, a văzut o bicicletaă care nu era legată, a prins-o de ghidon și a plecat agale fără a urca pe ea. S-a făcut nevăzut.

  Paul, proprietarul bicicletei, și-a terminat orele de condus și intenționa să plece acasă. Nu mai avea cu ce. „Unde e bicicleta mea? Am lăsat-o aici”, le-a spus el fetelor de la birouri. Imediat au vizionat înregistrările de pe camere văzând efectiv cum bicicleta pleacă. Însoțită de hoț, evident…

  Bicicleta a fost cumpărată la mâna a doua și s-au plătit pentru ea 1.600 de euro. O grămadă de bani…

  A fost sesizată poliția, iar acum se fac cercetări pentru depistarea făptașului. Există un suspect, chiar cu poză, dar pentru că nu suntem siguri că ar fi el nu o publicăm. Suspectul din poza nepublicată a fost prins ieri încercând să fure două biciclete în cartierul Micălaca.


  FOTO: Aceasta este bicicleta furată

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Voi sunteți de-dreptul penibili! Ăstia care comentați de ce nu si-a asigurat bicicleta, de ce nu i-a pus lacăt. Poate pur si simplu a uitat băiatul. Cum dracu sa gândești atât de găunos încât să mai si spui ca “bine a făcut ca ia luat-o”?! ( nu l-am făcut tâmpit analfabet pe cel care a comentat pentru ca nu a uitat cum să despartă “luat-o”). Sunteți o grămadă de boi… vă pune-tzi sa comenta-tzi shi nici nu shtitz sa scrie-tzi… Luați-vă un dicționar si dați-vă cu el in cap până iese ceva din voi

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Chestiunea nu merita ...

   … atat de multa atentie.Sa vedeti ce lanturi au pe biciclete si scutere in italia, Franta, Spania, etc.Acolo sistemele de asigurari functioneaza bine, asiguratorii le impun sa-si securizeze bicicletele si scuterele.Am vazut in foto ca bicicleta are sezutul prevazut cu sistem simplu de blocare-deblocare.In Occident, pe langa faptul ca isi leaga bicicletele isi iau si sezuturile, ca si alea se fura.La noi e mai lejer, nu se fura asa de mult pe aceasta nisa, biciclete, deoarece aproape toti hotii au plecat in Occident, si inca mai pleaca.Acum 30 de ani Occidentul era altfel.Acum e plin de arabi si estici, un dezastru.Pacat de Europa Occidentala, e ticsita de salbatici musulmani si cocalari din est.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.