luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Şoc în lumea modei: O româncă a fost găsită moartă în apartamentul din Bucureşti

  de Special Arad | 17 decembrie 2014, 11:51 AM | Monden

  0

  Modelul Anca Rovenţa a murit recent, iar cauzele decesului sunt încă necunoscute. Anca locuia la Milano şi a urcat pe cele mai celebre podiumuri din lume. Tânăra se întorsese de ceva vreme în România, dar nu mai dăduse niciun semn de câteva zile. Ea a fost găsită moartă în apartamentul său.

  Anca Rovenţa a a urcat pe cele mai importante podiumuri de modă din lume. Ea locuia la Milano, dar se întorsese în România pentru a petrece Sărbătorile de iarnă.

  „Azi mi s-a reamintit cât de fragilă este viaţa. Azi suntem aici, mâine poate nu. Un accident stupid….şi gata. Anca Rovenţa pot fi eu, tu, oricare şi oricine. Un om frumos, blând şi vesel, cu toată viaţa înainte…a plecat. E trist…E dureros…E revoltător! Nu ştiu cât sens mai fac semnele de întrebare când tot ce simt sunt semne de exclamare! M-aş opri un pic din alergătura continuă după caii verzi pe pereţi ai societăţii şi aş zăbovi un pic să mă bucur de tot ce-i în jurul meu. Că e frumos”, a scris Laura Belecciu, prezentatoare TV, pe Facebook.

  Prietenii sunt în stare de şoc. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu Anca Rovenţa. Se bănuieşte că este vorba de un infarct, mai ales că top modelul nu dădea semne că ar suferi de o depresie.

  Sursa: România TV

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.