Fraților, ne-am scos: avem Food. Robin Food!

  de Lucian Valeriu | 19 septembrie 2014, 9:46 AM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Ce mi-e Pădurea Sherwood, ce mi-e Piața?…
  În Piața Mică (Mihai Viteazu – după rebotezare) a poposit haiducul englez… Înțolit ca la 1400 toamna, „nici cavaler, dar nici țăran, ci undeva la mijloc” – așa cum îl descriu cronicile -, cu arcul întins, viteazul proscris și prietenul săracilor și-a deschis… ce să-și deschidă și el, în aste vremuri mercantile, în care dragostea, revoluția, ba chiar și politica trec prin stomac?… Un han cu potol rapid.
  Nu știu care-i… by the way… politica restaurantului și nici de câte stele e servirea, că n-am intrat. Oare reîncarnarea lui Robin Hood dă din mâncarea bogaților la săraci? Merge pe la sindrofii, nunți și conferințe de șmecheri, dă tunuri în masa  bogaților și o dă pe gratis la săraci?… Care e publicul-țintă pe care-l vizează? – atât la propriu, cât și la figurat. Nu știu… istoria să rețină.
  Cert e că avem Robin Food. Oare e de bine că avem Robin Food – sau cum?

  Sondaj: E bine că avem Robin Food în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.