marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fraților, ne-am scos: avem Food. Robin Food!

  de Lucian Valeriu | 19 septembrie 2014, 9:46 AM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Ce mi-e Pădurea Sherwood, ce mi-e Piața?…
  În Piața Mică (Mihai Viteazu – după rebotezare) a poposit haiducul englez… Înțolit ca la 1400 toamna, „nici cavaler, dar nici țăran, ci undeva la mijloc” – așa cum îl descriu cronicile -, cu arcul întins, viteazul proscris și prietenul săracilor și-a deschis… ce să-și deschidă și el, în aste vremuri mercantile, în care dragostea, revoluția, ba chiar și politica trec prin stomac?… Un han cu potol rapid.
  Nu știu care-i… by the way… politica restaurantului și nici de câte stele e servirea, că n-am intrat. Oare reîncarnarea lui Robin Hood dă din mâncarea bogaților la săraci? Merge pe la sindrofii, nunți și conferințe de șmecheri, dă tunuri în masa  bogaților și o dă pe gratis la săraci?… Care e publicul-țintă pe care-l vizează? – atât la propriu, cât și la figurat. Nu știu… istoria să rețină.
  Cert e că avem Robin Food. Oare e de bine că avem Robin Food – sau cum?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: E bine că avem Robin Food în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.