luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Foto Club Pro Arad la „Şcoala de Vară”

  de Special Arad | 30 august 2014, 12:30 PM | Cultură

  1

  Centrul Cultural Judeţean Arad, în colaborare cu Asociaţia Fotografilor Profesionişti Foto Club Pro Arad, a organizat în cadrul proiectului Şcoala de vară 2014, un curs de artă fotografică destinat elevilor din judeţul Arad. La curs s-au înscris un număr de 53 copii, cu vârste cuprinse între 10-16 ani.

  Elevii au fost pregătiți de 4 traineri, membri Foto Club Pro Arad: Călin Andra, Silviu Cozma, Octavian Tocaciu și Luciana Puică, sub îndrumarea lui Nelu Scripciuc, președinte al Foto Club Pro Arad. Proiectul se desfășoară de 6 ani, bucurându-se de succes în rândul elevilor, care își pot petrece vacanța de vară într-un mod inedit, creativ și relaxant, alături de alți elevi.

  La finalul cursului, elevii au primit o diplomă de absolvire din partea Centrului Cultural Județean Arad și Foto Club Pro Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.