Foto Club Pro Arad la „Şcoala de Vară”

  de Special Arad | 30 august 2014, 12:30 PM | Cultură

  1

  Centrul Cultural Judeţean Arad, în colaborare cu Asociaţia Fotografilor Profesionişti Foto Club Pro Arad, a organizat în cadrul proiectului Şcoala de vară 2014, un curs de artă fotografică destinat elevilor din judeţul Arad. La curs s-au înscris un număr de 53 copii, cu vârste cuprinse între 10-16 ani.

  Elevii au fost pregătiți de 4 traineri, membri Foto Club Pro Arad: Călin Andra, Silviu Cozma, Octavian Tocaciu și Luciana Puică, sub îndrumarea lui Nelu Scripciuc, președinte al Foto Club Pro Arad. Proiectul se desfășoară de 6 ani, bucurându-se de succes în rândul elevilor, care își pot petrece vacanța de vară într-un mod inedit, creativ și relaxant, alături de alți elevi.

  La finalul cursului, elevii au primit o diplomă de absolvire din partea Centrului Cultural Județean Arad și Foto Club Pro Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.