Fostul primar al comunei Cărand, Pavel Cialma, a picat jos pe câmp și a decedat

  de Alin Olteanu | 7 septembrie 2018, 4:19 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Aflat cu un prieten pe câmp în zona Cărand, pentru a-i arăta ceva pe terenurile agricole, fostului primar al comunei, Pavel Cialma (62 de ani), i s-a făcut rău la urcarea în mașină și a căzut jos. Ulterior, i-a fost declarat decesul. Nu cunoaștem dacă fostul edil avea probleme de sănătate și dacă decesul a survenit în urma unui infarct.

  Pavel Cialma a fost primar al comunei Cărand până în 2016, atunci când Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv si irevocabil că ANI (Agenția Națională de Integritate) a avut dreptate, în anul 2013, când l-a decalarat incompatibil.

  Senatorul Ioan Cristina, contactat de Special Arad, ne-a declarat că s-a întâlnit în urmă cu aproximativ o lună cu Pavel Cialma, la Târgul Codrenilor, au stat de vorbă, se simțea bine fostul primar, au vorbit de copii și nimic nu anunța tragedia.

  Revenim cu amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.