joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Fostul președinte al liberalilor Valeriu Stoica: „Spun cu suferință: în acest moment nu aș vota cu PNL”

  de Special Arad | 20 noiembrie 2021, 9:07 AM | Politikos

  0

  Fostul preşedinte al PNL de la începutul anilor 2000, avocatul Valeriu Stoica, a afirmat, vineri seară, că în acest moment nu ar vota cu PNL. Stoica afirmă că partidul trece printr-o criză ”profundă” – de leadership, de viziune, de valori, de strategie şi chiar de tactică politic – pe care nu se ştie dacă va fi capabil să o depăşească, anunță news.ro.

  Valeriu Stoica a fost întrebat, vineri seară, la Digi 24, dacă ar mai vota PNL în acest moment şi a afirmat: „E un răspuns pe care-l dau cu suferinţă: nu, în acest moment nu aş vota cu PNL. Mă întreb dacă PNL îşi va putea reveni din criza pe care o parcurge”.

  Fostul preşedinte al PNL de la începutul anilor 2000 vorbeşte despre o criză profundă pe care o traversează PNL.

  „Nu este o criză superficială, este o criză profundă. Este o criză de leadership, este o criză de viziune, este o criză de valori, este o criză de strategie şi chiar şi de tactică politică”, a mai afirmat Valeriu Stoica.

  Acesta a subliniat că, de la un partid care a avut totul şi era într-o coaliţie ”firească, acu PNL nu se ştie dacă va avea premierul şi ”se pune problema unei rotative guvernamentale”.

  „Nu mai este liderul coaliţiei, PNL va fi vioara a doua (…) Mi se pare că este o gogoriţă rotativa”, a mai afirmat Valeriu Stoica.

  Întrebat ce părere are despre susţinerea lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier, Stoica a afirmat: ”Este singura variantă care poate fi avută în vedere sub aspectul stabilităţii”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.