duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe Dragnea: „Insistența mea a dat rezultate: la PNL, nu la PSD!”

  de Special Arad | 25 iulie 2017, 9:43 AM | Politikos

  1

  Adrian Năstase, fost preşedinte PSD, îl critică subtil pe Liviu Dragnea, actualul preşedinte PSD. Năstase constată că sfatul său cu privire la organizarea partidului a fost pus în practică. Însă nu la PSD, ci la PNL.

  „În sfârsit, insistenta mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevărat, nu la PSD ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupa de selectia cadrelor si vor pregati viitorul program de guvernare. Practic, cele trei functii pe care le aveau si departamentele PSD, atunci cand functionau. Si in opozitie dar si in perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate”, scrie Adrian Năstase pe blog.

  Fostul premier, îl critică pe Dragnea şi pentru faptul că a lipsit la prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD după opt luni. „O veste bună totusi – ieri au fost reluate sedintele saptamanale ale BPN. Poate că la prima sedinta, la reluarea acestor intalniri politice, era utila si prezenta presedintelui partidului”, mai scrie Năstase.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.