Fostul director al Poliției Locale Arad, Viorica Graur, este noul comisar șef al Gărzii de Mediu

  de Raluca Medeleanu | 3 decembrie 2019, 12:00 PM | Administraţie | Topic special

  4

  Comisariatul Judeţean Arad al Gărzii Naţionale de Mediu va avea un alt comisar șef în locul lui Sorin Brăticean. Este vorba de fostul director al Poliției Locale Arad, Viorica Graur, cea care la ora actuală ocupă postul de director executiv adjunct la Direcția Tehnică Investiții, din cadrul Consiliului Județean Arad.

  Din informațiile noastre, la sediul Gărzii de Mediu Arad s-a primit adresa prin care ministrul Mediului o detașează pe Viorica Graur în funcția de comisar șef pentru o perioadă de șase luni, până la organizarea unui concurs.

  Este a treia numire pe care Guvernul nou instalat o face în Arad, după cea a inspectorului general școlar, Marius Gondor și a subprefectului, Olimpia Popa.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta da valoare… CUmetri, fini, nași, verișori și cotizanți de top ai partidului mutați de pe un post pe altul, asta DA, ma gândesc ca are și rezultate absolute pentru acest post, nu? Are și pregătirea în domeniu, nu??
   Am o problema pt șefa de la mediu: ce conține o lampa/tub de neon? Avem voie sa o reciclam și în ce condiții avem voie sa o putem distruge?

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.