Fostul consilier municipal Glad Varga își explică demisia din CLM

  de Special Arad | 29 iulie 2014, 12:16 PM | Administraţie | Inutile

  0

  „În mediul politic şi în mass-media s-au vehiculat anumite supoziţii legate de o posibilă stare de incompatibilitate, care ar fi adevăratul motiv al demisiei mele din Consiliul Local Municipal. Pentru a evita orice fel de suspiciuni, am solicitat Agenţiei Naţionale de Integritate o poziţie oficială, oferind acestui organism toate datele necesare. În momentul în care voi primi un răspuns oficial de la ANI voi pune acest document la dispoziţia opiniei publice. Mi-am desfăşurat activitatea cu bună credinţă şi, pentru a elimina orice suspiciune, mi-am prezentat demisia de onoare din Consiliul Local Municipal, NU pentru că ar fi vorba de vreo incompatibilitate. Cu toate acestea am fost atacat de către unii oameni politici, în special de domnul Mircea Purcaru, preşedintele Partidului Conservator, filiala Arad. Pe această cale îi solicit domnului Purcaru să dea personal citire răspunsului Agenţiei Naţionale de Integritate, în momentul în care acest răspuns va veni, indiferent de verdictul pe care această instituţie îl va da. Consider că acest gest este unul normal şi, dacă ANI îmi va da un răspuns favorabil, este totodată şi un act reparator, din moment ce eu consider că am fost denigrat”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.