vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fosta Policlinică CFR din Arad va deveni o secție a Spitalului Militar din Timișoara

  de Raluca Medeleanu | 14 mai 2018, 11:01 AM | Știri Arad

  0

  Fosta Policlinică CFR, lăsată de mai mulți ani pustie și în paragină, va fi pusă din nou în funcțiune. Clădirea de pe strada Traian Moșoiu va găzdui, potrivit unei declarații a Ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor, ca secție a Spitalului Militar din Timișoara.

  „La această dată, MApN se pregăteşte pentru preluarea clădirii fostei Policlinici CFR din municipiul Arad, având aproape finalizat Proiectul de Hotărâre prin care vom prelua de la Ministerul Transporturilor această clădire şi o vom transfera la MApN şi sperăm ca în scurt timp, Aradul să beneficieze de un ambulator al ministerului nostru, dotat cu tehnică de ultimă oră şi având un personal medical de un înalt profesionalism. Acest ambulator va fi o secţie a Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr Victor Popescu» din Timişoara, care îi va deservi pe arădeni, atât militari cât şi civili”, a declarat ministrul Mihai Fifor pentru Agerpres.

  policlinica cfr arad 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.