vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Folk Maris vă așteaptă la Bulci: muzică bună la foc de tabără într-o atmosferă de anii ’60

  de O. Peniță | 6 august 2016, 11:13 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Ce-a de-a VIII-a ediție a deja tradiționalului festival Folk Maris de la Bulci, județul Arad, a început ieri 5 și se încheie astăzi 6 august 2016.

  Sunt așteptați toți iubitorii muzicii care sună cel mai bine la focul de tabără, alături de prieteni, într-o atmosferă relaxată. Lume bună, foc de tabără, atmosfera anilor ’60, toate la umbra Castelului Mocioni.

  „Boemie la țară, hippie reunion, cântece la foc de tabără și invitați speciali„. Acesta este îndemnul organizatorilor care pregătesc un show de zile mari și pentru ediția din acest an a festivalului de folk.

  De-a lungul anilor, capete de afiș ale festivalului au fost: Mircea Vintilă, Adrian Ivanițchi, Marius Bațu, Ioan Gyuri Pascu, Mircea Bodolan, Didina Curea, Cristi Buică, Daniel Julean și Nelu Pitic, Cristi Bordaș și Laura Gașpar, Corso, Old Ladys Band etc. Câțiva dintre cei enumerați vor încânta publicul și anul acesta, în amfiteatrul natural de lângă Castelul Mocioni.

  Așadar, iubitorii folk-ului sunt asteptați la Bulci încă de vineri, 5 august, pentru o petrecere prietenească, la foc de tabără, unde nu se percep taxe de intrare la festival și nici pentru camparea corturilor, parcarea mașinilor sau a motocicletelor.

  Vineri, 5 august, au urcat pe scenă Adrian Ivanițchi, Cristi Buică, Nova Band, Hidro Grup 8, Corso, Vasile Gondoci, Florian Jianu

  Sâmbătă, 6 august, vor cânta Mircea Vintilă, Marius Bațu, Mircea Bodolan, Didina Curea, Daniel Julean, Nelu Pitic & Trupa de Serviciu și Liviu & Angelica Darot.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.