joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Folk-iștii din vestul țării s-au adunat la Bulci

  de | 4 august 2014, 12:58 PM | Cultură | Muzică | Știri Arad | Video

  7

  Atmosferă de Woodstock la Maris Fest, vineri și sâmbătă, la Bulci… doar că, în mod exclusiv, „folk” era scris pe imaginarul steag al hipioților din vestul țării. Aflat la cea de-a șasea ediție, evenimentul „flower-power” devine încet-încet o alternativă vestică pentru cel de la Vama Veche, având în vedere numărul mare al publicului (în jur de 1500 de oameni) și capetele de afiș: Mircea Vintilă (în premieră la Bulci), Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Mircea Bodolan, alături de arădenii Daniel Julean, Nelu Pitic şi Trupa de Serviciu, Nova Band, Old Lady’s Band, surorile Ana & Maria Jula şi Felix Alin Bejan.

  Fără să o lungim prea mult (și ca starea de spirit impregnată cu libertate totală să fie ilustrată mai veridic), vă invităm să urmăriți galeria foto, de la ambele zile ale festivalului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.