Foc la Untold! A luat foc scena. Parov Stelar și Afrojack au deschis festivalul

  de Special Arad | 3 August 2018, 8:39 AM | Regional

  0

  Focuri de artificii şi un spectacol de lasere, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele două ecrane ale scenei principale au făcut parte din ceremonia de deschidere a festivalului Untold care a început joi la Cluj-Napoca, scrie MEDIAFAX.

  Un incendiu a izbucnit, chiar aseară, la Untold, în prima zi a festivalului. O parte a scenei a luat foc. Potrivit dcnews.ro, incendiul ar fi pornit de la echipament de flăcări defect. În primă fază s-a încercat stingerea focului cu o pătură, dar a fost nevoie de intervenția ISU.

  Organizatorii Untold au declarat, joi seara, pe stadionul Cluj Arena, unde a avut loc ceremonia de deschidere, că scena principală este de două ori mai mare decât cea de anul trecut, având o înălţime de peste 30 de metri.

  „Am pregătit un spectacol de lasere şi focuri de artificii, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele două ecrane ale scenei principale despre tema Untold, Wolf Spirit. Scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena este de două ori mai mare decât cea de anul trecut, are 31 metri înălţime şi peste 80 de metri la bază. Scena are 3.000 mp de decor, iar pentru prima dată vor fi încorporate elemente 3D prin prezenţa personajelor principale din conceptul creativ al ediţiei 2018 a Untold”, au spus sursele citate.

  În prima zi a Untold au urcat pe scene, printre alţii, Parov Stelar, Afrojack, The Chainsmokers, The Motans sau Grasu XXL.

  Astăzi, vineri 3 august, vor urca pe scene Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, KSHMR, Tujamo, Solomun, Modestep, Noisia (DJ Set).

  Festivalul Untold se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 2 – 5 august.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.