Florin Tripa: „Tătucul PNL luptă împotriva României, blocând investițiile sau majorarea alocațiilor pentru copii“

  de - | 6 martie 2019, 4:03 PM | Comunicate contra cost

  0

  Curtea Constituțională a respins, miercuri, sesizarea președintelui Klaus Iohannis, cu privire la legea bugetului pe 2019. Cu toate acestea, Iohannis continuă să paralizeze România, refuzând să promulge legea bugetului, ba mai mult, o retrimite în parlament.

  „Tătucul PNL ține cu tot dinadinsul să arunce România în haos. După ce Curtea Constituțională i-a dat astăzi o nouă palmă morală, arătând că demersul său a fost greșit, Iohannis nu se lasă și retrimite legea bugetului în parlament, paralizând astfel România. Iohannis, în aplauzele liberalilor, face orice pentru a băga bețe-n roate actualului guvern, pentru a bloca investițiile, creșterea economică, majorarea salariilor și pensiilor.

  Iohannis și PNL fac orice pentru a nu crește alocațiile copiilor, mai întâi în parlament, prin votul liberalilor împotriva bugetului, apoi prin sesizarea Curții Constituționale, iar acum prin acest demers inconștient de a retrimite legea în Parlament.

  Iohannis și PNL luptă și împotriva administrațiilor locale, a consiliilor județene, care nu pot să-și deruleze investițiile, luptă împotriva primarilor, inclusiv a celor de la PNL, care stau și așteaptă să se apuce de lucru, să ducă la bun sfârșit proiectele de infrastructură, de la școli și grădinițe, la asfaltări de drumuri și rețele de apă sau canalizare. În concluzie, Klaus Iohannis și PNL au ales să lupte împotriva României, să dea foc la țară, să distrugă economia națională, sperând că această luptă împotriva românilor le va aduce un câștig electoral. Vom vedea la votul din 26 mai, că acest plan ticălos se va întoarce ca un bumerang împotriva liberalilor“, declară deputatul PSD Arad, Florin Tripa.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.