Florin Tripa: „Extinderea magistralei de gaz în județ intră în faza finală”

  de - | 14 august 2020, 5:43 PM | Comunicate contra cost

  0

  Proiectul extinderii magistralei de gaz în județul Arad, inițiat de parlamentarii PSD de Arad, Florin Tripa și Mihai Fifor, este într-o fază decisivă, prin intrarea pe ultima sută de metri a demersurilor pentru introducerea gazului în localitățile Lipova, Păuliș, Covăsânț și Ghioroc.

  „Pas cu pas, ceea ce am visat și ne-am luptat, împreună cu colegul meu Mihai Fifor, să punem în practică pentru cetățenii județului, avansează armonios pe făgașul normal. Locuitorii de pe Valea Mureșului vor avea în sfârșit o conductă de gaz operantă, în condițiile în care, în faza actuală, primăria Lipova a fost înștiințată pe cale oficială de Transgaz cu privire la terenurile care vor trebui expropiate, în vederea introducerii conductei principale care va deservi orașul. Reamintesc faptul că, Transgaz s-a ocupat de întocmirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic și urmează să execute lucrarea în sine pentru prelungirea magistralei transport gaz.
  Suntem optimiști și în ceea ce privește localitățile de pe Valea Crișului, care se vor alătura celor care sunt deja într-o fază avansată în ceea ce privește derularea proiectului. Beneficiarii sunt și trebuie să rămână cetățenii, în speță comunitățile locale”
  , afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.