Florin Cîțu le-a promis primarilor municipiilor mari finanțarea necesară și Legea Zonelor Metropolitane

  de - | 19 ianuarie 2021, 3:11 PM | Politikos

  0

  Premierul Florin Cîțu a continuat, marți, seria negocierilor cu aleșii locali înaintea elaborării proiectului de buget pe 2021. Primarilor li s-a promis susținerea coaliției de guvernare pentru adoptarea în Parlament a unei Legi a Zonelor Metropolitane.

  Cîțu le-a mai promis primarilor de mari municipii că le va asigura toată finanțarea necesară, dar în același timp i-a avertizat că o să fie cu ochii pe ei pentru drămuirea banului public.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.