Florin Busuioc vine la Teatrul de Vară

  de Special Arad | 25 iunie 2019, 9:29 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Spectacolul „Fidelitate”, cu Florin Busuioc, Adelaida Zamfira şi Gheorghe Ifrim, se va juca miercuri, 26 iunie, la Teatrul de Vară, începând cu ora 20.

  Biletele pentru Teatrul de Vară pot fi cumpărate în fiecare miercuri, între orele 17.00 – 20.00, de la sediul Centrului Cultural Judeţean Arad (str. George Bariţiu, nr. 16). Preţul unui bilet este 5 lei.

  Sinopsis

  „Fidelitate” este o comedie savuroasă despre un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare.
  Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o să moară?… O poveste americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu.

  Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.