Schimbare de ultimă oră în programul Teatrului de vară! „Ultimul Don Juan”, înlocuit

  de Special Arad | 5 iulie 2022, 11:41 AM | Cultură

  0

  „Insomniacii” Gheorghe Ifrim, Marius Chivu și Florin Busuioc

  Spectacolul „Ultimul Don Juan”, programat să se joace miercuri, 6 iulie, de la ora 20:00, la Teatrul de Vară, va fi înlocuit cu spectacolul „Insomniacii”, care îi are în distribuție pe Florin Busuioc, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu, anunță Centru Cultural Județean Arad.

  Schimbarea pe ultima sută de metri a intervenit din cauza îmbolnăvirii unui actor din distribuția spectacolului „Ultimul Don Juan”.

  Persoanele care și-au achiziționat bilete pentru spectacolul „Ultimul Don Juan” le pot folosi pentru spectacolul „Insomniacii” sau le pot returna.

  Spectacolul „Insomniacii” este regizat de Leonid Doni și doi dintre actorii care urcă pe scenă, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu.

  Sinopsis:
  „Insomniacii” (comedie) prezintă trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.

  Prețul unui bilet de acces la spectacolele din cadrul Teatrului de Vară este de 5 lei. Biletele pot fi achiziționate de la sediul Centrului Cultural Județean Arad (str. Gh. Barițiu, nr. 16) luni și marți, între orele 09:00 – 16:00, și miercuri, între orele 09:00 – 16:00 și 18:00 – 20:00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.