vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Feminină, dar și hardcore? Hai la parada „Flori, fete și motociclete”

  de Special Arad | 12 iunie 2018, 12:28 PM | Știri Arad

  1

  Un eveniment inedit se va organiza în data de 23 iunie pentru prima dată în Arad. Dacă până acum iubitoarele de biciclete au avut parte de marșul special dedicat pentru ele, de acum, și iubitoarele de motociclete vor putea să își celebreze feminitatea, participând la „Flori, fete și motociclete”. Despre ce e vorba? O paradă a motocicletelor decorate cu flori care va avea punctul de plecare în fața Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad și punctul de oprire la plaja Ghioroc.

  „Invităm toate fetele pasionate de moto, prietenii și susținătorii acestora, la o paradă a motociclistelor ce va avea loc sâmbată 23 iunie ora 13:00, în Centru la Teatru. Plecarea fetelor pe traseu se face la ora 14:00, însoțite de doi bikeri care vor ajuta cu circulația. După terminarea paradei îi invităm pe toți la o „poveste” pe plaja Ghioroc.
  Fetelor, va așteptăm în număr cât mai mare, vrem ca participanții la trafic să conștientizeze prezența noastră, dorim să promovăm mersul preventiv, așa că sub fustițe luați echipamentul,dorim să încurajăm fetele care nu au înca permis, să ia taurul, alias motocicleta, de coarne.
  Nu uitați sa vă „infloriți” motocicletele. Vă asteptăm cu drag”, anunță organizatorii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.