vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Comunitatea motocicliștilor arădeni va organiza două acțiuni la sfârșitul săptămânii: va comemora victimele accidentelor moto și va aduce un zâmbet copiilor bolnavi

  de Raluca Medeleanu | 30 mai 2019, 5:54 PM | Știri Arad

  0

  Comunitatea motocicliștilor din Arad organizează vineri, 31 mai, un eveniment prin care își doresc să comemoreze victimele accidentelor moto, iar sâmbătă, 1 iunie, va aduce un zâmbet pe chipurile copiilor internați la Pediatrie, oferindu-le în dar ursuleți.

  Comemorarea persoanelor care și-au pierdut viața în accidente moto se va desfășura vineri, în parcul Parcul Eminescu, unde motocicliștii vor aprinde câte o candelă în amintirea victimelor. Aceștia vor sosi în parc în jurul orei 20:00, venind în marș, pe motociclete, din fața Bisericii Roșii (ora 19:30), pe traseul Piața Avram Iancu – Bulevardul Dragalina – Parcul Eminescu.

  „Anul trecut pe data de 31 Mai am comemorat victimele accidentelor moto în cadrul unei superbe dovezi de unitate a Comunității Moto din Arad …Vă invităm să dovedim că suntem mai uniți ca oricând și că nu i-am uitat pe cei care acum se dau cu motorul printre stele”, spun organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

  Sâmbătă, pe de altă parte, atmosfera se transformă într-unul optimistă, motocicliștii îndreptându-se către Secția de Pediatrie, împreună cu reprezentanții Asociației caritabile „Dalia”, pentru a desfășura acțiunea „Ursulețul Moto”. În cadrul evenimentului, aceștia doresc să-i bucure pe micuți, tocmai de Ziua Copilului, oferind cadou 150 de ursuleți.

  „Mergem în coloană cu motoarele în curtea Spitalului Județean și dăm cadou tuturor copiilor care se află internați în secțiile de pediatrie câte un ursuleț. Nu credem să existe bucurie mai mare pentru un copil bolnav chiar de Ziua Internationala a Copiilor decât să primească un ursuleț, un pic de afecțiune și de atenție din partea unui motociclist”, spun organizatorii.

  Tot cu ocazia Zilei Copilului, Asociația „Dalia” își mai îndreaptă atenția și către copiii cu afecțiuni medicale care urmează terapii de recuperare psiho-motorii la Centrul Ghiocelul din Arad, de pe str. T. Vladimirescu, nr 18. Centrul deservește peste 100 de copii pentru care terapiile de recuperare sunt vitale. Membrii asociației vor oferi copiilor câte un cadou sub formă de jucării și vor oferi centrului materiale didactice care vor fi folosite la diverse terapii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.