Florence + The Machine a lansat videoclipul noului single „Delilah”

  de - | 23 octombrie 2015, 4:09 PM | Music

  0

  Vizualul este regizat de Vincent Haycock, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare, scrie InfoMusic.

  Un nou videoclip de tip scurtmetraj continuă odiseea începută de Florence and The Machine odată cu lansarea primului single de pe noul album „How Big How Blue How Beautiful“. Cel de-al 6-lea single, și implicit al 6-lea capitol al odiseei, este „Delilah”.

  „Aceasta este una dintre piesele pe care eu și Isa le-am scris pentru album…în perioada în care eram la studioul din Geejam, Jamaica. Melodia are ca sursă de inspirație o petrecere în Miami la care tocmai mersesem, povestea biblică a lui Sampson și Delilah, și agonia utilizării telefonului mobil în relațiile moderne”, a explicat Florence Welch într-un interviu.

  Noul album Florence and the Machine încearcă să se distanțeze de celelalte două materiale, solista detaliind ideea noii abordări într-un interviu acordat BBC Radio 1.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.