Firma Polach, în colaborare cu Rompetrol Zădăreni, donează Spitalului Județean Arad peste 850 de combinezoane de protecție

  de Raluca Medeleanu | 27 martie 2020, 12:32 PM | Coronavirus | Știri Arad

  1

  Actele de valoare se „văd” în clipe grele. Și mai mult de spus nu e… decât cele ce urmează:

  Firma arădeană Polach Logistics & Transport, în colaborare cu Rompetrol Zădăreni, a achiziționat din proprie inițiativă un număr de 872 de combinezoane de protecție pe care le va dona Spitalului Județean din Arad, venind astfel în sprijnul celor care cereau ajutor din partea tuturor celor care pot să o facă.

  Comanda, realizată în două tranșe (500 de bucăți și 372 de bucăți) a fost trimisă astăzi, la o firmă specializată din Târgul Mureș, suma totală ridicându-se la aproape 13.000 de lei. Prin această donație, firma arădeană dorește să întindă o mână de ajutor medicilor care își pun în aceste zile viața în pericol, pentru a salva viața altor oameni.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna cititorule…Inainte sa judeci acest gest frumos, de binefacere ca pe o reclama, gândeste-te ca inainte de toate “Polach” sau “Rompetrol” este OM, si scriu acest comentariu pentru ca noi toti, din mult sau din putin ar trebui sa procedam cel putin la fel, dar noi, din rautate si din invidie, judecam pe toata lumea. Ma bucur ca inca mai avem astfel de oameni printre noi, si ma rog la Dumnezeu sa nu “ doarma” si restul oamenilor de afaceri ai acestui oras. Cineva, candva, intr-o zi isi va aminti de acest gest frumos facut de voi !
   Multumim Polach, Multumim Andrei !

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.