sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Încă trei grupe de juniori ai Academiei UTA vor primi mingi de la SCU

  de Special Arad | 28 septembrie 2023, 6:05 PM | Sport

  1

  Comunicat SCU. La începutul lunii septembrie, Asociația Suporter Club UTA (SCU) a demarat o nouă acțiune de sprijinire a copiilor și juniorilor care fac parte din Academia UTA. Prin această nouă acțiune, Suporter Club UTA a donat micilor fotbaliști mingi oficiale „Select”.

  După cum a fost anunțat deja, pe parcursul lunii septembrie, primele mingi au mers către grupele 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 și 2013.

  Ei bine, ne ținem de promisiunea făcută și, astfel, pe parcursul lunii octombrie, o nouă serie de donații constând în mingi „Select” vor merge către grupele 2009, 2014 și 2015.

  Reamintim faptul că SCU și-a manifestat intenția, printr-o adresă oficială, ca aceste mingi să fie donate la modul oficial, direct către clubul UTA, însă ne-am lovit de refuzul celor din conducere. Astfel, donațiile vor merge direct către micii fotbaliști.

  Așadar, la fel ca și în cazul primelor șase grupe, îi rugăm pe părinții juniorilor de la grupele 2009, 2014 și 2015 să se prezinte la sediul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bl. L, parter), unde vor primi câte o minge din categoria pe care grupa în cauză o folosește. Nu în ultimul rând, facem un apel către părinții copiilor din grupele menționate să ridice mingile în luna octombrie, deoarece din luna noiembrie ne propunem să sprijinim și celelalte grupe existente.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.