vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Final fericit! Atacantul moldovean Virgiliu Postolachi a semnat cu UTA

  de Lucian Dănilă | 20 iulie 2022, 2:03 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a obținut în cele din urmă serviciile atacantului moldovean Virgiliu Postolachi, fotbalist care s-a pregătit alături de gruparea arădeană în cantonamentul de la Rogla. Dorit de antrenorul Ilie Poenaru, situația fotbalistului moldovean depindea de plata unei indemnizații de formare, indemnizație care, conform comunicatului apărut pe site-ul uta-arad.ro, a fost asumată de club.

  „Clubul nostru îşi asumă plata indemnizaţiei de formare a jucătorului în vârstă de 22 de ani, născut pe 17 martie 2000. Acesta a efectuat stagiul de pregătire de la Rogla împreună cu echipa condusă de Ilie Poenaru, iar astăzi a semnat pentru o perioadă de doi ani cu UTA.

  Jucătorul naţionalei Moldovei a crescut la Academia celor de la Paris Saint-Germain, acolo unde a evoluat la toate grupele de vârstă. A debutat pentru echipa de seniori a parizienilor într-o partidă amicală în 2019 contra celor de la Dinamo Dresda, când a şi marcat un gol.

  A mai trecut pe la Lille, Vendsyssel FF şi Mouscron, echipă de la care a ajuns la Arad.

  Pentru naţionala de seniori a Moldovei a disputat trei meciuri”, se arată pe uta-arad.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.