Filmuleț șocant! Un copil se joacă pe fereastră la etajul VIII în afara cadrului acesteia (VIDEO)

  de Special Arad | 2 octombrie 2015, 9:27 AM | Internaţional

  0

  Un filmuleţ şocant cu un copilaş de numai doi ani care se joacă în cadrul ferestrei larg deschise, la etajul opt al unui bloc din Rusia, le dă frisoane părinţilor din lumea întreagă. De altfel, pentru cei mai slabi de îngeri, filmulețul este foarte greu de privit pentru că simți cum îțiîngheață sângele în vene la fiecare mișcare a micuțului.

  Copilul a fost remarcat de un cuplu care l-a filmat, după ce a chemat de urgenţă poliţia la faţa locului. Din fericire, situaţia a fost rezolvată favorabil pentru micuţ, chiar de către mama acestuia, înainte de venirea reprezentaţilor legii. Femeia a povestit că a lipsit din cameră doar câteva momente şi că băieţelul în vârstă de doar doi ani nu mai făcuse aşa ceva până atunci, scrie Evenimentul Zilei.

  Aproape am făcut atac de cord când am intrat în cameră şi l-am văzut la geam. Se făcuse cald în cameră şi am deschis geamul să aerisesc. L-a lăsat singur cât am fost să iau ceva dintr-o altă cameră. Nu cred că am lipsit mai mult de 3-4 minute”, a povestit femeia care nu şi-a imaginat nicio secundă că băieţelul său ar putea fi capabil să urce la geam.

  Incidentul s-a petrecut în oraşul rusesc Miass, din regiunea Celeabinsk, din estul munţilor Urali, scrie evz.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.