luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Filmul românesc „Charlston” ajunge în premieră şi la Arad! Vine și Radu Iacoban

  de Special Arad | 13 iunie 2018, 2:53 PM | Cultură | Film

  0

  Șerban Pavlu (foto: CineMagia)

  Mult aşteptatul debut în lungmetraj al regizorului Andrei Creţulescu va fi proiectat la Cinema Arta vineri seara, de la ora 20. „Charlston” prezintă un love-story neconvenţional într-un mod suprinzător, emoţionant şi cu un umor unic. Filmul a avut premiera mondială la Competiţia Festivalului de Film de la Locarno în 2017 şi a fost selectat la numeroase alte festivaluri, printre care Chicago International Film Festival, Zagreb IFF, Minsk IFF (unde a şi câştigat Menţiunea Specială a Juriului).

  După proiecţia filmului, arădenii vor avea ocazia să stea de vorbă şi să afle poveşti din culisele filmului de la actorul (și regizorul) de teatru şi film Radu Iacoban (foto jos). Actorul revine pentru a doua oară la Arad în acest an, după colaborarea cu Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, fiind regizorul spectacolului de mare succes „Tatăl” de Florian Zeller, ce a avut premiera în luna aprilie. Citește recenzia spectacolului AICI.

  charleston 2

  Filmul „Charlston” îi are în distribuție pe Şerban Pavlu, Radu Iacoban, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea și Ana Ularu. Durata: 119 minute.

  Sinopsis:
  La câteva săptămâni după moartea soției sale, Ioana, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru are parte de un „cadou” cel puțin bizar: vizita mai tânărului Sebastian, care pretinde că a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni… mai mult sau mai puțin. CHARLESTON este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, „format” din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului.

  Preț bilete:
  – 10 lei preț întreg
  – 5 lei preț redus pentru studenți și pensionari
  – 2,5 lei preț redus pentru elevi (cu carnetele vizate la zi)

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.