Filmul Joker ar putea avea o continuare

  de - | 22 noiembrie 2019, 8:37 AM | Film

  0

  (foto: IMDb)

  O continuare a lungmetrajului Joker este în pregătire la Hollywood. Tod Phillips este în negocieri pentru a-și relua rolul de regizor, dar și de scenarist, alături de Scott Silver, pentru această continuare, anunță publicația tabu.ro.

  Joker a devenit recent primul film nerecomandat minorilor cu vârsta sub 17 ani ce a depăşit pragul de încasări de 1 miliard de dolari în box office-ul mondial.

  Joker a fost al patrulea titlu din universul DC care a trecut pragul de încasări de 1 miliard de dolari, alături de Aquaman (2018, 1,15 miliarde de dolari), Cavalerul Negru: Legenda renaște/ The Dark Knight Rises (2012, 1,08 miliarde de dolari) și Cavalerul Negru/ The Dark Knight (2008, 1 miliard de dolari). Însă bugetul său de 60 de milioane de dolari este mult mai mic comparativ cu bugetele de producţie ale altor adaptări cinematografice inspirate din universul benzilor desenate.Criticii sunt aproape siguri că filmul va genera profituri de peste 500 de milioane de dolari (Warners are o contibuție de 50%, în timp ce Village Roadshow și Bron Studios 25% fiecare).

  Citește mai multe pe tabu.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.