marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fiica cea mică a președintelui Obama este chelneriță

  de - | 5 august 2016, 10:12 PM | Internaţional

  0

  Departe de Casa Albă, Sasha Obama a schimbat costumul de „fiică de președinte” cu o uniformă de chelneriță, luându-și un job de vară, relatează joi madame.lefigaro.fr.

  În timp ce Malia Obama profită de vacanță distrându-se cu prietenii și mergând la festivaluri de muzică, cea de-a doua fiică a președintelui american și-a găsit o ocupație mai puțin distractivă. Sasha Obama a fost angajată la Nancy’s, un restaurant de fructe de mare aflat pe insula Martha’s Vineyard, la sud de Cape Cod (Massachusetts), preferată de mulți președinți americani și loc predilect pentru reședințele lor secundare, potrivit Agerpres.

  Potrivit informațiilor din Boston Herlad, adolescenta de 15 ani urmează să învețe toate tainele meseriei, de la lucrul la casă la pregătirea meselor. Sasha nu a trecut prea mult timp neobservată. „Ne întrebam de ce existau șase persoane care o ajutau pe fată și apoi am descoperit cine era”, povestește un salariat în Boston Herlad.

  Dacă se face abstracție de cei șase agenți mobilizați pentru a asigura securitatea fiicei președintelui, Sasha Obama poate fi considerată o chelneriță aproape ca oricare, comentează madame.lefigaro.fr.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.