Fifor: „Protestele sunt deturnate și au iritat membrii și simpatizanții PSD”

  de Andrei Fuliaș | 4 februarie 2017, 3:00 PM | Politikos

  0

  Senatorul PSD Mihai Fifor a declarat în urmă cu doar câteva minute, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune Digi 24, că protestele ce au avut loc în ultimele zile în toată țara au fost deturnate, fără a preciza însă de către cine, dar și că manifestările i-au iritat pe membrii și simpatizanții PSD.

  „Asistăm la un asalt asupra Guvernului ales în mod democratic. Coaliția PSD-ALDE a câștigat alegerile cu un rezultat covărșitor”, a explicat Fifor.

  „Am văzut cum încet, încet este deturnat mesajul unor proteste pe care le-am considerat normale democratică. Aceste proteste sunt deturnate. Au iritat membrii și simpatizanții PSD”, a mai explicat senatorul PSD.

  Totodată, Mihai Fifor a spus că în Comitetul Executiv Național al PSD ce a avut loc zilele trecute s-a votat în unanimitate susținerea guvernului și a PSD.

  De altfel, discursul lui Mihai Fifor nu este altceva decât o copie aproape la „indigo” cu cel al lui Liviu Dragnea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.