„Fetița cu chibrituri” din Arad are nevoie de lumină | Apel umanitar

  de Special Arad | 3 octombrie 2019, 11:42 AM | Povești despre oameni

  0

  Ce poate fi mai dificil pentru un artist decât imposibilitatea de a-și practica meseria pe care o iubește? Cum să îi spui unui artist că nu va mai putea face ceea ce îl definește ca om, arta! Vorbim astăzi despre cazul actriței de la Trupa Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, Loredana Alexandrescu care deja nu mai vede cu ochiul stâng, vederea fiindu-i doborâtă de o metastază. În prezent se luptă pentru salvarea ochiului drept care la fel suferă de metastaze, iar costurile celor două operații care vor fi făcute la Debrecen (n.red.o intervenție a avut loc deja ieri ) se ridică la 4000 de euro. Nu este o sumă mare pentru un lucru atât de neprețuit cum este vederea.

  Nr de cont :RO 97INGB0000999900760712

  Mesajul unei prietene a actriței pe care o puteți contacta AICI dacă doriți să veniți și voi în ajutorul ei: „Alexandrescu Loredana, actriță la Trupa Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, pe care publicul nostru a văzut-o și aplaudat-o în Jocuri Magice, Vizita și D-l Goe, Fetița cu chibrituri, Greuceanu și alte spectacole se confruntă cu o gravă problemă de sănătate care necesită 2 intervenții chirurgicala în valoare de 4000 euro. Noi punem mână de la mână să strângem bănuții ăștia, dar suntem puțini. Cine vrea să ni se alăture este rugat să mă contacteze în privat. Mulțumesc.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.