luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Emoție și bucurie la festivitatea de absolvire a promoției 2018 de la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad | Foto

  de Raluca Medeleanu | 24 mai 2018, 1:19 PM | Educaţie

  0

  Echipați cu buchete de flori în mână și având fața luminată de zâmbet, elevii de clasa a doisprezecea a Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară Arad, de pe strada Lucian Blaga, s-au adunat în sala de sport recent renovată pentru a celebra împreună ultimele momente de școală.

  Astăzi, de la ora 11:00, în cadrul festivității de absolvire, ei au ascultat ultimele sfaturi oferite din suflet de cadrele didactice care le-au fost mereu alături patru ani de zile, apoi au predat cheiea elevilor cu un an mai mici, iar în final au primit premii și diplome, în semn de gratitudine pentru realizările școlare.

  O etapă din viață a ajuns la final. De acum, au în față un drum provocator care, prin ambiție, le va da șansa să ajungă oameni de caracter și să devină exact așa cum doresc ei. Noi le dorim succes în drumul vieții și le ținem pumnii să-și împlinească toate dorințele!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.