joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Festivalul Particles revine cu ediția a 5-a, din nou în natură, în iunie!

  de Tomck@t | 19 aprilie 2023, 12:00 PM | Cultură

  0

  După două ediții la fosta fabrică Teba, o a treia pe malul Mureșului la terasa Riviera, o alta tot pe malul Mureșului, dar lângă podul Traian (în 2021) și câțiva ani de pauză între ultimele trei ediții, asociația Citizenit iese din nou în natură cu cea de-a cinciea ediție a festivalului Particles, de data aceasta în noul parc din Micălaca – zona 300 (de lângă pod).

  Festivalul de arte vizuale, muzică, film, ateliere, dans și performance, cu sloganul „Rephrasing the city”, va dura și în acest an trei zile, între 26-28 mai.

  UPDATE

  Evenimentul a fost reprogramat cu o săptămână mai târziu, în perioada 2-4 iunie 2023.

  „Cu atât de multe evenimente culturale efervescente care se întâmplă în Arad în acea perioadă, nu vrem ca oamenii să piardă niciunul”, anunță Asociația Citizenit.

  Evenimentele organizate în perioada anunțată în prealabil și de organizatorii festivalului Particles sunt Festivalul Internațional de Teatru Nou (24 – 28 mai) și Festivalul Jazzar (26 – 28 mai).

  parc Micalaca - Particles 5
  Parcul din Micălaca, locul de desfășurare a festivalului Particles în acest an.

  Deocamdată nu știm nimic despre programul ediției din acest an, dar organizatorii promit că revin cu detalii în curând. „Până atunci, hit Going la Particles Festival #5 iar noi o să te ținem la curent!”, scrie Asociația Citizenit pe Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.