Fermierii din Arad, așteptați să depună cereri pentru obținerea subvențiilor

  de Special Arad | 12 aprilie 2021, 1:49 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat  Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Agricol, le reamintește fermierilor necesitatea depunerii cererilor și declarațiilor pentru Registrul Agricol în vederea obținerii subvențiilor acordate prin intermediul APIA.

  Formularele necesare sunt disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, la secțiunile Agricol, respectiv Formulare. De asemenea, la cerere, formularele pot fi expediate prin e-mail celor interesați. Solicitarea se va transmite la adresa [email protected].

  Cererea și declarația de înregistrare în Registrul Agricol se pot transmite completate, semnate și scanate împreună cu documentele justificative, la aceeași adresă de e-mail sau pot fi depuse direct la Registratura instituției – B-dul Revoluţiei nr.73, Palatul Cenad, camera 5 – în cadrul programului de lucru cu publicul:

  Luni, marţi, miercuri: 8.30 – 15.30

  Joi: 8.30 – 17.30

  Vineri: 8.30 – 14.00

  Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0257-253.007 sau 0257-281.850 int. 153 și 177.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.