vineri, 22 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Femeie rătăcită în zona Ștrandului Neptun. Polițiștii locali au găsit-o după mai bine de o oră de căutări

  de Ioana Costaș | 17 iulie 2023, 2:48 PM | Știri Arad

  0

  foto: DGPL Arad

  O femeie în vârstă de 67 de ani, care trebuia să se întâlnească cu o prietenă, s-a rătăcit duminică în zona Ștrandului Neptun. Prietena femeii rătăcite a dat alarma, când aceasta din urmă nu a mai ajuns la întâlnire.

  „Duminică, în jurul orei 08:30, a fost solicitată de către ISU, prin Dispeceratul DGPL Arad, intervenția polițiștilor locali, în operațiunea de căutare a unei femei, în urma semnalării dispariției acesteia, adresate de către o prietenă cu care ar fi trebuit să se întâlnească. După mai bine de o oră de căutări, purtându-se convorbiri telefonice repetate atât cu femeia rătăcită, cât și cu amica dânsei, polițiștii locali au reușit să localizeze zona unde se afla femeia, după ce au parcurs pe jos aproximativ 2 kilometri pe malul Mureșului. Doamna i-a auzit strigând-o, astfel fiind găsită în spatele unității militare, urcată pe o movilă. Ea a comunicat agenților de poliție locală că nu a mai ajuns la întâlnirea cu prietena ei, deoarece s-a rătăcit în zona ștrandului, unde nu mai fusese de ani buni. La fața locului au sosit și echipaje ale ISU și Poliției Municipiului Arad, femeia fiind condusă ulterior de către polițiștii locali la domiciliul acesteia, neavând nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.