miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curățenia stradală a decurs fără probleme. Astăzi urmează partea opusă a bulevardului

  de Special Arad | 6 iulie 2021, 4:38 PM | Știri Arad

  1

  În cursul serii de luni, în intervalul orar 18:00-01:30, operatorul de salubrizare a desfășurat o acțiune de spălare a străzilor șa comanda Primăriei, tronsonul vizat fiind partea dreaptă a Bulevardului Revoluției din dreptul străzii Gheorghe Lazăr până în zona Podgoria. În această seară, curățenia stradală va continua pe partea opusă a Bulevardului Revoluției. Nu parcați mașinile în intervalul orar indicat pe Revoluției! Riscați să vă ridice mașina!

  Direcția Generală Poliția Locală Arad a contribuit, cu șase echipaje care au securizat zona de acțiune cu garduri inscripționate si autospeciale cu semnalele luminoase în funcțiune și au dirijat circulația pe străzile adiacente, în vederea fluidizării traficului rutier.

  Activitatea s-a desfășurat cu avizul Comisiei de Sistematizare din cadrul Primăriei. Au fost spălate semafoarele, trotuarele și carosabilul, iar 9 autovehicule ai căror utilizatori nu au dat curs solicitării de a nu staționa în zonă, îngreunând activitatea operatorilor de salubrizare, au fost ridicate de pe carosabil în timpul igienizării locațiilor unde erau parcate.

  Nu parcați pe Revoluției în această seară!

  Acțiunea va continua, iar DGPL Arad recomandă șoferilor să ocolească zonele cu lucrări, pe rute alternative. De asemenea, adresează celor care locuiesc în zonele menționate privind salubrizarea stradală rugămintea să se conformeze solicitărilor de a nu parca pe acele trasee, în intervalul orar 18:00-01:30. În aceste condiții, echipele de salubrizare vor avea o productivitate sporită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.